A Draytek ajánlata KKV-k részére

Mit biztosít a DrayTek?

Napjainkban a gazdaság jelentős részét a kis-, közép- és mikró-vállalkozások tevékenysége teszi ki. Az új és fiatalos cégek egyre nagyobb szerepet játszanak a versenyben.

A DrayTek ezen vállalkozásoknak ajánlja a SMEE hálózati üzleti megoldásokat. Ezek az eszközök a megfizethető árakat képviselik a piacon az ár-érték arányt tekintve. Így a kisebb cégek is versenyképesek maradnak a stabil és biztonságos hálózat meglétének köszönhetően.

Megbízható kapcsolat

A Dual-WAN routerek biztosítják a folyamatos internetkapcsolatot, amely routerekkel akár két internet szolgáltatóhoz is kapcsolódhatunk egy időben, így az egyik szolgáltatás megszakadásakor fennakadás nélkül állhat át a másik biztonsági kapcsolatra. A DrayTek által nyújtott megoldások közt szereplő routerek rendelkeznek USB porttal is, ahová 3G/4G modemeket csatlakoztathatunk, ezzel is biztosítva a folyamatos kapcsolatot az esetleges szolgáltatói kimaradások esetén.

Felhő-alapú alkalmazások

A Vigor routerek képesek kezelni a felhő-alapú alkalmazásokat, az akár 100Mbps-os szélessávú internetkapolcsatok kihasználásával. Ezzel szintén biztosítva a kisebb vállalkozások versenyképességét.

Robosztus tűzfal

A biztonság érdekében a DrayTek routerekben magasszinten, egyedileg konfigurálható tűzfal biztosítja a hálózatunk védelmét. Ezzel óvva a hálózatunkat a külső támadásoktól, amelyek akár kölcséges károkat is okozhatnak.

Multi-site biztonságos kapcsolatok

A VPN funkciók site-to-site vagy Remote Dial-in kapcsolatok kiépítésével hálózatunk bárhonnan bármikor elérhető, ezzel gördülékennyé és biztonságossá téve a hálózatunk működését.

Bring Your Own Device

A DrayTek biztosítja a biztonságos 802.11 n WiFi hálózatot a felhasználók igényeinek megfelelő kielégítésére. Hálózatunk bővítésének érdekében akár Access Piontokat is elhelyezhetünk az irodában, így növelve a WiFi lefedettséget.

Termelékenység fenntartása

A Vigor routerekhez ajánlott a Smart Monitor használata, amivel ellenőrizhetjük, hogy az alkalmazottak valóban a rájuk kiszabott munkával.